Samarbeid med Protestfestivalen

Filosofikafeen og Protestfestivalen inviterer i fellesskap til «Samtale om livet» onsdag 6. september under Protestfestivalen.

Protestfestivalens program onsdag 6. september er fullpakket med foredragsholdere som på hver sin måte tar for seg sentrale og eksistensielle moment ved våre liv.

Frilansjournalist Anne Gunn Halvorsen stiller spørsmålet ved selve livet – hvordan leve det? Forfatter Camilla Kokai fokuserer på livets relasjoner: om vi kjenner oss selv og forstår andre. Litteraturprofessoren Merete Mazzarella lurer på hvordan vi kan leve meningsfulle liv her og nå. Mens den danske forfatteren Gitte Jørgensen er opptatt av den snikende fornemmelsen av at man kan få mer ut av sitt liv. Til slutt oppfordrer filosofen Ida Hallgren oss til å tenke mer negativt – og dermed få bedre liv. Gjennom hele onsdagen går altså foredragene slag-i-slag på ulike steder i Kristiansand.

Som avslutning og oppsummering på denne storslåtte festival-dagen inviterer Filosofikafeen og Protestfestivalen til SAMTALE OM LIVET. Alle de nevnte foredragsholderne vil delta i samtalen. Filosof Ralph Henk Vaags fra Kristiansand filosofikafé vil lede samtalen. Velkommen!

banner-protestfestivalen

SAMTALE OM LIVET
Onsdag 6. september kl 21 på Shuffle, Clarion Hotel Ernst.
Pris kr. 150,-.

Gitte Jørgensen (DK), Ida Hallgren (SVE), Anne Gunn Halvorsen (N), Merete Mazzarella (FIN), Camilla Kokai (N)

Etter en protestfestival-onsdag med fem forskjellige, tankevekkende foredrag om livet og «de store spørsmål», møtes de fem foredragsholderne til samtale om nettopp livet.

Hvordan leve våre liv? Finnes det noen viktige valg og prioriteringer vi kan gjøre for å leve lykkelig, sant og fullverdig? For å bli bedre mennesker? Eller må vi alle kjempe for å finne eller skape en mening med livet? Filosof Ralph Henk Vaags vil lede samtalen.

NB! Gå ikke glipp av filosof Ida Hallgrens foredrag «Tenk negativt – Bli et bedre menneske» som begynner kl 20 på samme sted (Shuffle, Clarion Hotel Ernst). Hallgrens foredrag er inkludert i billetten til «Samtale om livet» og blir et fint opp-spark til samtalen.

Les mer på protestfestivalen.no

No comments yet

Comments are closed