Den lille filosofikafeen

Høsten 2017

Filosof Ralph Henk Vaags

Filosof Ralph Henk Vaags

Kristiansand filosofikafé har over flere år arrangert den populære «lillekafeen». Det vil vi også gjøre høsten 2017. Velkommen som deltager!

På forrige «lillekafé» tok filosof Ralph Henk Vaags for seg noen filosofiske grunnspørsmål. Denne høsten vil han over fem mandagskvelder holde foredragsrekken «Frihet og nødvendighet».

«Lillekafeen» skal ikke kopiere hovedarrangementet på Aladdin, men ligne mer på hvordan Filosofikafeen var i dens første år. Vi er åpen for samtale og diskusjon underveis, hvis behovet skulle melde seg. De fem kurskveldene er ved filosofen Ralph Henk Vaags, UiA.

Frihet og nødvendighet – Lillekafeen

  • Mandag 25. september
  • Mandag 2. oktober
  • Mandag 30. oktober
  • Mandag 6. november
  • Mandag 13. november
  • Mandag 27. november NB! Samlingen mandag 27.november er flyttet til Mestizo 2 på jernbanestasjonen (den gamle jernbanekafeen).

 

Alle kveldene vil gå fra 19:15 – 21:00, med mulighet for å samtale videre fram til 22:00 hvis noen ønsker det.

Café Mestizo

Café Mestizo

Nytt dette semesteret er at lillekafeen vil være på Café Mestizo som ligger i Dronningens gate 69. Det vil være mulig å kjøpe seg noe å drikke eller spise hvis man ønsker det.

Påmelding
Vårens «lillekafé» er åpen for påmelding både fra tidligere og nye deltagere. Filosofikurset har plass til maks 50 deltagere. Plassene blir tildelt etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Du melder deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet under. Påmeldingen gjelder for alle fem kurskveldene. Det er ikke anledning til å melde seg på enkeltkvelder.

Det koster 500,- å delta på kurset (student/honnør 300,-). Når du har fått e-post fra oss om at du har fått plass, må du overføre 500,-/300,- til kontonr. 6206 09 35535 (NB! Nytt kontonummer). Først da er du sikret plass.