Den lille filosofikafeen

Våren 2018

Filosof Ralph Henk Vaags

Filosof Ralph Henk Vaags

Kristiansand filosofikafé har over flere år arrangert den populære «lillekafeen» – fem kurskvelder med filosofiske foredrag og samtaler. Det planlegger vi også våren 2018 og du er hjertelig velkommen som deltager!

Hovedtemaet for vårens fem mandagskvelder vil være «Møtet mellom mennesker».

«Lillekafeen» skal ikke kopiere hovedarrangementet på Aladdin, men ligne mer på hvordan Filosofikafeen var i dens første år. Vi er åpen for samtale og diskusjon underveis, hvis behovet skulle melde seg.

Foredragsrekken vil som vanlig bli ledet av filosof Ralph Henk Vaags, men filosofene Hans Grelland og Daniel Helland vil også bidra med en kveld hver. Den siste kvelden er også viet en samtale mellom de to filosofene Ralph Henk Vaags og Hans Grelland.

Lillekafeen våren 2018 – «Møtet mellom mennesker»

  • Mandag 5.mars – Simone de Beauvoir
  • Mandag 19.mars – Feminisme
  • Mandag 9.april – Møtet med den andre
  • Mandag 16.april – Å bedømme andres handlinger
  • Tirsdag 24.april kl 20:00 – Filosofisk samtale mellom Hans og Ralph (NB! flyttet fra 23/4)
Café Mestizo

Café Mestizo

Alle kveldene vil gå fra 19:30 – 21:00, med mulighet for å samtale videre fram til 22:00 hvis noen ønsker det.

Lillekafeen vil være på Café Mestizo 2 som ligger i Vestre Strandgate 41 (den gamle jernbanekafeen). Det vil være mulig å kjøpe seg noe å drikke eller spise hvis man ønsker det.

Påmelding
Vårens «lillekafé» er åpen for påmelding både fra tidligere og nye deltagere. Filosofikurset har plass til maks 50 deltagere. Plassene blir tildelt etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Du melder deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet under. Påmeldingen gjelder for alle fem kurskveldene. Det er ikke anledning til å melde seg på enkeltkvelder.

Det koster 500,- å delta på kurset (student/honnør 300,-). Når du har fått e-post fra oss om at du har fått plass, må du overføre 500,-/300,- til kontonr. 6206 09 35535. Først da er du sikret plass.

Påmeldingsskjema
Påmeldingen er stengt. Det er kun 50 plasser, og det er nå fullt.