Den lille filosofikafeen

Våren 2018

Filosof Ralph Henk Vaags

Filosof Ralph Henk Vaags

Kristiansand filosofikafé har over flere år arrangert den populære «lillekafeen»: fem kurskvelder med filosofiske foredrag og samtaler. Det planlegger vi også våren 2018 – og du er hjertelig velkommen som deltager!

Hovedtemaet for vårens fem mandagskvelder vil være «Møtet mellom mennesker».

«Lillekafeen» skal ikke kopiere hovedarrangementet på Aladdin, men ligne mer på hvordan Filosofikafeen var i dens første år. Vi er åpen for samtale og diskusjon underveis, hvis behovet skulle melde seg.

Foredragsrekken vil som vanlig være ledet av filosof Ralph Henk Vaags, men denne våren vil også filosofene Hans Grelland og Daniel Helland lede en kveld hver. Den ene kvelden blir også viet en samtale mellom to de to filosofene Vaags og Grelland.

Lillekafeen våren 2018 – «Møtet mellom mennesker»

  • Mandag 5.mars
  • Mandag 19.mars
  • Mandag 9.april
  • Mandag 16.april
  • Mandag 23.april
Café Mestizo

Café Mestizo

Alle kveldene vil gå fra 19:15 – 21:00, med mulighet for å samtale videre fram til 22:00 hvis noen ønsker det.

Lillekafeen vil være på Café Mestizo 2 som ligger i Vestre Strandgate 41 (den gamle jernbanekafeen). Det vil være mulig å kjøpe seg noe å drikke eller spise hvis man ønsker det.

Påmelding
Vi vil åpne for påmelding medio februar 2018. Filosofikurset har plass til maks 50 deltagere. Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev vil du få beskjed så raskt vi åpner for påmelding.